HomesociedadeSarria ensalza ao porco celta

Sarria ensalza ao porco celta

Publicado o

- Advertisement -

O 8 de febreiro Sarria acolle a XII Festa do Cocido do Porco Celta da comarca de Sarria e a 4ª edición de FIPORCO. 

Neste evento gastronómico de exaltación da carne de porco celta, raza autóctona recuperada; os asistentes poderán degustar un cocido de porco celta previa reserva de mesa nos teléfonos 982 532 211 e 982 530 005. O xantar comezará ás 14.30. no campo da feira.

Ademáis celébrase a cuarta edición da Feira Internacional de Porco e os seus Produtos Gastronómicos con exposición e venda. O horario será de 11:00h a 18:00h.

Ás 14:00h terá lugar o pregón, a cargo de o Presidente do Tribunal Constitucional, Juan José González Rivas.

Ademais deste xantar, contarase con Menús e Racións de produtos gastronómicos derivados do Porco nos restaurantes da vila.

Festa porco celta

ÚLTIMAS

A Vicepresidencia da Deputación ofrece 50.000€ anuais para o Matadoiro de Sarria

Na xuntanza, na que participaron o alcalde de Sarria, Claudio Garrido, a alcaldesa de...

Soños da compañía Arte Feito, este 21 de outubro no Multiusos de Monforte

Ás 20:15h terá lugar a posta en escena da obra para adultos Soños, da...

O Xeoparque programa unha actividade que inclúe sendeirismo, visitas guiadas e degustacións gastronómicas

Este sábado 23 de novembro está programada a terceira actividade do 'Ciclo Outono Xeolóxico'...

Comezan as obras para rematar o paseo fluvial entre a Ponte Nova e a Gardaría Municipal de Monforte

O alcalde de Monforte, José Tomé Roca, anunciou este mércores un novo proxecto de...