HomesociedadeCordeiro e queixo no Saborea a túa provincia en Chantada

Cordeiro e queixo no Saborea a túa provincia en Chantada

A Deputada de Réxime Interior, Promoción do Territorio e Turismo, Pilar García Porto, participou este domingo en Chantada no programa Saborea a túa provincia.

Publicado o

POR
Redacción
- Advertisement -

Os asistentes a esta xornada gastronómica e de lecer gratuíta, impulsada pola Deputación de Lugo, aprenderon a elaboración de gyozas de cordeiro e queixo azul de Airas Moniz, da man do cociñeiro Bruno Pena, e degustaron produtos de proximidade. Durante a xornada, que estivo amenizada por Meigas e Trasgos e Atlántica, os máis pequenos cociñaron o seu propio prato.

Saborea a túa provincia consolida o modelo de turismo de calidade, sostible, de experiencias, con capacidade para atraer visitantes todo o ano e que contribúe a crear riqueza e a crear emprego no que traballa a institución provincial.

Tras o seu paso por Pantón e Chantada esta fin de semana, a Deputación de Lugo, levará ata o 2 de setembro o autobús cociña polos concellos de Taboada, Trabada, O Valadouro, Vilalba, A Fonsagrada, Navia de Suarna e Pol.

ÚLTIMAS

Este 22 de agosto XV Feira de Artesanía e Produtos da Terra do Incio

Os expositores abrirán os stands ás 11:00h para media hora dar comezo aos obradoiros...

Está a arder Roxe de Sebes?

Em Soldom contarom-nos que naquela altura houvo quem pensou que César que podia ser...

Deteñen en Bóveda unha persoa requirida por un xulgado de Huesca

A Garda Civil detivo a unha persoa na localidade lucense de Bóveda tras non...

A Pobra do Brollón celebrará As Cores do Outono o 27 de setembro

O Concello da Pobra do Brollón vén de presentar o cartel da XI edición...