HomesociedadeCordeiro e queixo no Saborea a túa provincia en Chantada

Cordeiro e queixo no Saborea a túa provincia en Chantada

A Deputada de Réxime Interior, Promoción do Territorio e Turismo, Pilar García Porto, participou este domingo en Chantada no programa Saborea a túa provincia.

Publicado o

POR
Redacción
- Advertisement -

Os asistentes a esta xornada gastronómica e de lecer gratuíta, impulsada pola Deputación de Lugo, aprenderon a elaboración de gyozas de cordeiro e queixo azul de Airas Moniz, da man do cociñeiro Bruno Pena, e degustaron produtos de proximidade. Durante a xornada, que estivo amenizada por Meigas e Trasgos e Atlántica, os máis pequenos cociñaron o seu propio prato.

Saborea a túa provincia consolida o modelo de turismo de calidade, sostible, de experiencias, con capacidade para atraer visitantes todo o ano e que contribúe a crear riqueza e a crear emprego no que traballa a institución provincial.

Tras o seu paso por Pantón e Chantada esta fin de semana, a Deputación de Lugo, levará ata o 2 de setembro o autobús cociña polos concellos de Taboada, Trabada, O Valadouro, Vilalba, A Fonsagrada, Navia de Suarna e Pol.

ÚLTIMAS

Preséntaselle aos concellos o proxecto Turembalses para potenciar o turismo de encoros

“Turembalses dotará ao turismo rural do noso territorio dun elemento de diversificación e atractivo,...

Tres novos vehículos para dar servizo ás zonas rurais da Pobra do Brollón

Os novos vehículos son dúas pick up e un todocamiño que están xa a...

Proxéctase a mellora urxente do Estado Municipal da Ribela

O delegado territorial da Xunta en Lugo, Javier Arias, reuniuse co alcalde de Sarria,...

Case 600 persoas na II Festa Interxeracional do Concello de Chantada

Na primeira edición participaron unhas 350 persoas e este ano case se duplica a...