HomesociedadeChantapas: "A mal tempo, boa tapa"

Chantapas: “A mal tempo, boa tapa”

O concurso de tapas ten lugar na vila chantadina dende o 7 ao 9 de xuño. Oito establecementos ofrecerán o seu petisco máis elaborado.

Publicado o

POR
Redacción
- Advertisement -

A hostalería de Chantada empezou este venres o ‘Chantapas’, un certame de elaboracións gastronómicas de pequeno formato que pretende dinamizar o sector nesta fin de semana. O concurso desenvolverase ata o domingo 9 de xuño.

Este ano participan 8 establecementos, cada un con cadansúa tapa especialmente elaborada para a ocasión. Aquí vos deixamos o nome dos bares e restaurantes participantes co nome da tapa que ofrecen:

A Viñoteca: “Jugoso de tierra y mar”.

Cafetería Sylt: “Sandwich especial”.

Bar Pizzería Mar: “Minipizza primavera”.

La Cervecería: “Patacón de Abadía”.

Café Cantón: “Focaccia San Xoán”.

A Faragulla: “Chistorra, ovo e pataca”.

Café bar Centro: “Filloa rechea de horta e do mar”.

Carballeira: “Brocheta do mar”.

“Chistorra, ovo e pataca”, tapa do restaurante A Faragulla. Publicada en Facebook.

Nos establecementos participantes haberá “pasaportes” para que os clientes poidan votar á súa tapa favorita. Para poder emitir voto polo petisco escollido cómpre ter polo menos catro selos.

ÚLTIMAS

Julio Quiroga: “a oliveira autóctona atopámola este ano con pouca carga e coa oliva moi madura”

O mes de novembro é o mes tradicional de recollida de olivas no sur...

‘Na procura de cogomelos’, nova actividade de Segredos de Pantón

A asociación cultural "Segredos de Pantón" informa da organización dunha actividade consistente nun percorrido...

A Ponte de Cruzul, en Becerreá, dá os pasos para ser declarada BIC

O Ministerio de Cultura iniciou os trámites este xoves para incluír como Ben de...

Dúas instalacións da Ribeira Sacra, premio de fin de grao da Escola Universitaria de Arquitectura Técnica da Coruña

Os mellores proxectos defendidos e superados polo alumnado recaeron na súa totalidade en traballos...