HomesociedadePremio pola contribución á promoción da gastronomía galega ao proxecto de Méndez-Rojo

Premio pola contribución á promoción da gastronomía galega ao proxecto de Méndez-Rojo

Terriña S.L. é a sociedade que representa o proxecto Méndez-Rojo Familia Bodeguera, xunto con Vía Romana Adegas e Viñedos, e foi galardoada co “Premio á empresa que máis contribuíu á promoción da gastronomía galega e dos produtos gastronómicos galegos”.

Publicado o

- Advertisement -

O tribunal do galardón estivo formado por representantes do Concello de Lalín e representantes da Asociación de Amigos da Cociña Galega, do Clube Gastronómico Rías Altas, da Asociación Gastronómica Xantares, dos portavoces de Eurotoques en Galicia e dos representantes da Asociación Nove Grupo Gastronómico.

O director xeral da empresa galardoa, Juan Luis Méndez sinala “Méndez-Rojo é unha homenaxe a Galicia, ás familias traballadoras, á agricultura e ao amor polo viño, un paso máis para acadar un soño. Queremos agradecer ó xurado que pensara en nós como unha empresa que promociona Galicia e os nosos viños no mundo, xa que esa foi e será a esencia da nosa familia adegueira dende os comezos”.

Méndez-Rojo é o legado dunha tradición familiar que comezou no 1940 e que hoxe conta con viños en todas as denominacións de orixe galegas.

 

ÚLTIMAS

Deputación e Consorcio de Turismo da Ribeira Sacra renovan a súa colaboración

O Presidente da Deputación de Lugo, José Tomé Roca, e o máximo responsable do...

Teatro familiar este 3 de xaneiro na casa da cultura de Monforte de Lemos

O Cachopo Máxico é unha alegre interpretación do Nadal dende a perspectiva dos costumes...

Sesión de contos da man da Mesa Pola Normalización Lingüística en Sober

Contactamos con vós dende A MESA Lemos para informarvos dunha actividade que organizamos e que terá...

Cousas Xacobeas, o Camiño en Ortoá: Santa Marta (II)

No século XVI foi cabeza de xurisdición, señoreada polos Riba de Neira, que alí tiveron mordomos...