Estamos nunhas datas moi axeitadas para os agasallos nas que moitas novidades editoriais queren atopar o seu lugar nos estantes das nosas librarías. Este é o caso, por exemplo, do libro “Grandes receitas”, que pertence a colección “O raposo Rufo” que edita Edicións Embora. Unha obra de ‘Estudio Gnomo’, proxecto do que falamos xa en Xornal de Lemos tempo atrás.
O libro vén a continuar o de “Receitas cativas” tamén pertencente a colección e que no seu día tivo moi boa acollida. Comeza falando da importancia dunha alimentación saudable e equilibrada para amosarlles aos cativos e ás cativas que non por elo ten que deixar de ser divertida e deliciosa.
O obxectivo é achegar aos nenos á cociña para que gocen dela cociñando e comendo. Nesta misión divulgativa buscaron receitas evitando o abuso de azucre, produtos refinados ou graxas, dándolle importancia aos produtos naturais como froitas e verduras.
O libro está pensado dun xeito práctico, cun encadernado en espiral para telo aberto diante namentres se cociña e concibido para gozalo en familia.