HomesociedadeChantapas: "A mal tempo, boa tapa"

Chantapas: “A mal tempo, boa tapa”

O concurso de tapas ten lugar na vila chantadina dende o 7 ao 9 de xuño. Oito establecementos ofrecerán o seu petisco máis elaborado.

Publicado o

POR
Redacción
- Advertisement -

A hostalería de Chantada empezou este venres o ‘Chantapas’, un certame de elaboracións gastronómicas de pequeno formato que pretende dinamizar o sector nesta fin de semana. O concurso desenvolverase ata o domingo 9 de xuño.

Este ano participan 8 establecementos, cada un con cadansúa tapa especialmente elaborada para a ocasión. Aquí vos deixamos o nome dos bares e restaurantes participantes co nome da tapa que ofrecen:

A Viñoteca: “Jugoso de tierra y mar”.

Cafetería Sylt: “Sandwich especial”.

Bar Pizzería Mar: “Minipizza primavera”.

La Cervecería: “Patacón de Abadía”.

Café Cantón: “Focaccia San Xoán”.

A Faragulla: “Chistorra, ovo e pataca”.

Café bar Centro: “Filloa rechea de horta e do mar”.

Carballeira: “Brocheta do mar”.

“Chistorra, ovo e pataca”, tapa do restaurante A Faragulla. Publicada en Facebook.

Nos establecementos participantes haberá “pasaportes” para que os clientes poidan votar á súa tapa favorita. Para poder emitir voto polo petisco escollido cómpre ter polo menos catro selos.

ÚLTIMAS

Convenio entre a Asociación de Empresas Ribeira Sacra Next e a Asociación de Empresarios de Mos

A Asociación de Empresas Ribeira Sacra Next vén de asinar un novo convenio para...

O 19 de xullo comeza o servizo de lanzadeiras na Ribeira Sacra cunha nova ruta desde Chantada

O servizo de lanzadeiras que pon en marcha o Consorcio de Turismo da Ribeira...

Promoción de produtos agroalimentarios de calidade en Bóveda

A XXI edición da Feira Outrora, en Rubián, contou este ano coa presenza da...

A Xunta Local de Seguridade de Chantada coordina o dispositivo da Subida a Chantada e das Patronais

A 51ª edición desta proba automobilística celebrarase os días 25, 26 e 27 de...