Anos despois seguíulle dando forma ao seu proxecto e puxo en marcha no 2018 un restaurante no que ofrece as carnes galegas e os viños da D.O. Ribeira Sacra. Ata Madrid levou unha das imaxes máis emblemáticas de Ribeira Sacra, o Cabo do Mundo e así lle chamou ao seu restaurante, situado no corazón financeiro de Madrid, moi preto do estadio Santiago Bernabeu e tendo como clientes habituais aos xogadores do equipo branco do que é seguidor, igual que da gastronomía galega.
Amante do ritmo vertixinoso da cidade, para seguir tendo preto a calidade gastronómica de Galicia, agora incorpora ao restaurante Cabo do Mundo unha polbeira con “pulbeiro do Carballiño. Temos as mellores carnes, os mellores viños entre os que non faltan os viños da D.O. Ribeira Sacra e agora tamén o mellor polbo”, asegura Gerardo.
A polbeira localízase na terraza do restaurante Cabo do Mundo e inaugurábase o pasado día 13 de marzo contando coa presenza do alcalde de Pantón, José Luis Álvarez, que destaca o labor divulgativo dos produtos da gastronomía galega que fai o empresario, “sempre lembrando a súa orixe e mostrando as paisaxes e os viños que temos na Ribeira Sacra, e en particular en Pantón coas nosas tres ribeiras”.

Cabo do Mundo restaurante inauguración polbeira / Concello de Pantón