HomesociedadePantón saborea o mellor da cociña lucense

Pantón saborea o mellor da cociña lucense

Publicado o

- Advertisement -

O programa da Deputación de Lugo ‘Saborea a túa provincia’ chegou este sábado ao Campo da Feira de Ferreira de Pantón con demostracións culinarias, actuacións musicais e talleres de cociña para os máis pequenos.

Martín Mantilla, do restaurante Berso, elaborou nas cociñas do autobús do ‘Saborea’ un Roast Beef de vaca galega con tomate eco, castañas e queixo da Ribeira Sacra que puideron degustar as persoas que se achegaron a Pantón este sábado.

Ademais, Xograres de Lemos e o grupo Atlántica foron os encargados de pór ritmo a esta xornada lúdica na localidade lucense na que participou como representante da Diptuación a deputada de Réxime Interior, Promoción do Territorio e Turismo, Pilar García Porto.

ÚLTIMAS

Intercambio de acusacións entre o PP e o PSOE en Monforte ante a suba da taxa de recollida de lixo

Esta semana o alcalde de Monforte, José Tomé Roca, explicou que SOGAMA sube a...

O BNG reclama unha protección especial para o túnel romano de Montefurado

O deputado do Bloque Nacionalista Galego, Iago Suárez, demanda na Comisión 6.ª Industria, Enerxía,...

A AV do Saviñao demanda medidas para mellorar a xestión do lixo no municipio

A AV asegura ter recibido queixas e peticións veciñais relacionadas coas carencias na xestión...

A Agrupación de Empresas da Ribeira Sacra presenta o seu Plan Director

O delegado territorial da Xunta, Javier Arias, asistiu ao acto de presentación das liñas...