IniciosociedadePantón saborea o mellor da cociña lucense

Pantón saborea o mellor da cociña lucense

Publicado o

- Advertisement -

O programa da Deputación de Lugo ‘Saborea a túa provincia’ chegou este sábado ao Campo da Feira de Ferreira de Pantón con demostracións culinarias, actuacións musicais e talleres de cociña para os máis pequenos.

Martín Mantilla, do restaurante Berso, elaborou nas cociñas do autobús do ‘Saborea’ un Roast Beef de vaca galega con tomate eco, castañas e queixo da Ribeira Sacra que puideron degustar as persoas que se achegaron a Pantón este sábado.

Ademais, Xograres de Lemos e o grupo Atlántica foron os encargados de pór ritmo a esta xornada lúdica na localidade lucense na que participou como representante da Diptuación a deputada de Réxime Interior, Promoción do Territorio e Turismo, Pilar García Porto.

ÚLTIMAS

RaizameS, un ‘Encontro da Cultura do Viño da Ribeira Sacra’ en Taboada

RaizameS é un evento innovador e cun formato diferenciador en relación cos eventos do mundo do...

Asemblea xeral da Asociación de Municipios do Camiño de Inverno en Chantada

A Asociación de Municipios do Camiño de Inverno reuniuse este mércores pola mañá na...

O PP de Monforte culpa a Tomé e aos seus “caprichos persoais” da marcha do CRAEGA de Monforte

Antonio Ameijide e Katy Varela consideran que José Tomé despois de ver como o...

Monforte mantén viva a tradición dos maios

O Concello de Monforte de Lemos celebrará unha nova edición do tradicional concurso de...