IniciosociedadeSarria ensalza ao porco celta

Sarria ensalza ao porco celta

Publicado o

- Advertisement -

O 8 de febreiro Sarria acolle a XII Festa do Cocido do Porco Celta da comarca de Sarria e a 4ª edición de FIPORCO. 

Neste evento gastronómico de exaltación da carne de porco celta, raza autóctona recuperada; os asistentes poderán degustar un cocido de porco celta previa reserva de mesa nos teléfonos 982 532 211 e 982 530 005. O xantar comezará ás 14.30. no campo da feira.

Ademáis celébrase a cuarta edición da Feira Internacional de Porco e os seus Produtos Gastronómicos con exposición e venda. O horario será de 11:00h a 18:00h.

Ás 14:00h terá lugar o pregón, a cargo de o Presidente do Tribunal Constitucional, Juan José González Rivas.

Ademais deste xantar, contarase con Menús e Racións de produtos gastronómicos derivados do Porco nos restaurantes da vila.

Festa porco celta

ÚLTIMAS

Aberta ata o 21 de maio a inscrición de formación universitaria para maiores de 50 anos en Monforte

O programa leva por título “Camiños de coñecemento e experiencia. Proxecto de democratización do...

Cadea humana en Chantada contra o acoso escolar

Este xoves, 2 de maio (Día Internacional contra o Bullying e o Acoso Escolar),...

Conta atrás para a ‘Primavera de Portas Abertas’ na Ruta do Viño da Ribeira Sacra

Na Ruta do Viño da Ribeira Sacra as actividades desenvolveranse entre o 24 e o 26...

600 participantes no Pretorian Race Sarria Xtreme, que se celebra este 4 de maio

A Pretorian Race é unha carreira de 8 quilómetros con 40 obstáculos que ofrece diferentes categorías:...