HomesociedadeSarria ensalza ao porco celta

Sarria ensalza ao porco celta

Publicado o

- Advertisement -

O 8 de febreiro Sarria acolle a XII Festa do Cocido do Porco Celta da comarca de Sarria e a 4ª edición de FIPORCO. 

Neste evento gastronómico de exaltación da carne de porco celta, raza autóctona recuperada; os asistentes poderán degustar un cocido de porco celta previa reserva de mesa nos teléfonos 982 532 211 e 982 530 005. O xantar comezará ás 14.30. no campo da feira.

Ademáis celébrase a cuarta edición da Feira Internacional de Porco e os seus Produtos Gastronómicos con exposición e venda. O horario será de 11:00h a 18:00h.

Ás 14:00h terá lugar o pregón, a cargo de o Presidente do Tribunal Constitucional, Juan José González Rivas.

Ademais deste xantar, contarase con Menús e Racións de produtos gastronómicos derivados do Porco nos restaurantes da vila.

Festa porco celta

ÚLTIMAS

FEARS celebra asemblea e rexeita a instalación de plantas de biogás na Ribeira Sacra

Na asemblea fíxose balance do labor feito neste pasado 2024, analizando os aspectos que...

Chantada quere Sanidade denuncia a “situación de asfixia” do Hospital Comarcal de Monforte

Segundo a Plataforma, "esta sobrecarga de traballo no Hospital pon en evidencia a rixidez...

Casa da Cultura de Chantada: actividades e cambio de horario

A Casa da Cultura de Chantada varía os horarios dos distintos servizos que acolle...

Péchase ao tráfico o Paseo do Malecón de Monforte para preparar o Festival do Viño

O Festival do Viño de Ribeira Sacra de Monforte celebrará do 4 ó 6...