HomeEconomíaTodo disposto para gozar coa gastronomía de outono

Todo disposto para gozar coa gastronomía de outono

Desde o 14 de setembro ao 16 de decembro celébrase o 12 Outono Gastronómico no que este ano participarán 86 casas de turismo rural, 23 delas da provincia de Lugo.

Publicado o

- Advertisement -

O Outono Gastronómico ten como obxectivo explotar as potencialidades gastronómicas de Galicia nesta época do ano e dar máis motivos ao visitante para vir a coñecer esta comunidade. Despois de 11 anos esta cita revélase como un éxito xa que teñen participado das propostas máis de 60.000 persoas.

Coas modalidades ofertadas preténdese chegar a todo tipo de viaxeiros, con diferentes preferencias e con diferente duración nas súas estancias. A oferta é:

  • Menú Gastronómico que por 30 euros permite degustar o mellor da gastronomía desta época e dos viños galegos con D.O.
  • Paquete Outono Gastronómico que inclúe menús e aloxamento.
  • Fin de semana Outono Gastronómico que inclúe dous menús por persoa, máis o aloxamento na noite do venres e sábado.
  • Fin de semana familiar, proposta para a familia que inclúe ofertas para un e dous nenos ata 14 anos.

Para informar dos detalles da convocatoria e promocionar o Outono Gastronómico, un autobús percorre Galicia. Este ano, por exemplo, sortearanse 10 Fins de Semana Outono Gastronómico entre os que fagan unha fotografía co bus e a colguen no Facebook.

ÚLTIMAS

Xanela, empresa de telecomunicacións de Chantada, superou os 16.000 clientes de fibra rural no 2025

A empresa de telecomunicacións Xanela, con sede en Chantada, vén de adiantar datos económicos...

O IES A Pinguela estrea Aula Tech Beauty despois do Nadal

As obras de adaptación dos espazos e a instalación do equipamento tecnolóxico previsto xa...

A Casa da Cultura de Chantada acolle a exposición dos traballos do Programa de Pintura

A Casa da Cultura de Chantada acolle ata o 12 de xaneiro de 2026...

Teatro en Monforte o 26 e 30 de decembro

O ciclo de citas teatrais comezou o día 23, con “Nadal en prácticas”, da...