HomesociedadePremio pola contribución á promoción da gastronomía galega ao proxecto de Méndez-Rojo

Premio pola contribución á promoción da gastronomía galega ao proxecto de Méndez-Rojo

Terriña S.L. é a sociedade que representa o proxecto Méndez-Rojo Familia Bodeguera, xunto con Vía Romana Adegas e Viñedos, e foi galardoada co “Premio á empresa que máis contribuíu á promoción da gastronomía galega e dos produtos gastronómicos galegos”.

Publicado o

- Advertisement -

O tribunal do galardón estivo formado por representantes do Concello de Lalín e representantes da Asociación de Amigos da Cociña Galega, do Clube Gastronómico Rías Altas, da Asociación Gastronómica Xantares, dos portavoces de Eurotoques en Galicia e dos representantes da Asociación Nove Grupo Gastronómico.

O director xeral da empresa galardoa, Juan Luis Méndez sinala “Méndez-Rojo é unha homenaxe a Galicia, ás familias traballadoras, á agricultura e ao amor polo viño, un paso máis para acadar un soño. Queremos agradecer ó xurado que pensara en nós como unha empresa que promociona Galicia e os nosos viños no mundo, xa que esa foi e será a esencia da nosa familia adegueira dende os comezos”.

Méndez-Rojo é o legado dunha tradición familiar que comezou no 1940 e que hoxe conta con viños en todas as denominacións de orixe galegas.

 

ÚLTIMAS

Chantada estuda o uso do galego nas inscricións funerarias

A docente do Instituto Val do Asma, Tania Vázquez, respondeu á chamada da intervención...

Este 5 de xaneiro os Reis Magos chegan a Quiroga e Chantada

Este domingo, 5 de xaneiro, achegaranse ata Quiroga as Súas Maxestades os Reis Magos...

Sober mantén o seu ‘idilio’ co Premio María Moliner

A delegada do Goberno en Lugo, Isabel Rodríguez, vén de recoñecer a excelencia da...

Queres coñecer e votar polas mellores fotos do certame de Nadal de Segredos de Pantón?

A asociación dinamizadora Segredos de Pantón vén de facer público o comezo do prazo...