IniciosociedadeSarria ensalza ao porco celta

Sarria ensalza ao porco celta

Publicado o

- Advertisement -

O 8 de febreiro Sarria acolle a XII Festa do Cocido do Porco Celta da comarca de Sarria e a 4ª edición de FIPORCO. 

Neste evento gastronómico de exaltación da carne de porco celta, raza autóctona recuperada; os asistentes poderán degustar un cocido de porco celta previa reserva de mesa nos teléfonos 982 532 211 e 982 530 005. O xantar comezará ás 14.30. no campo da feira.

Ademáis celébrase a cuarta edición da Feira Internacional de Porco e os seus Produtos Gastronómicos con exposición e venda. O horario será de 11:00h a 18:00h.

Ás 14:00h terá lugar o pregón, a cargo de o Presidente do Tribunal Constitucional, Juan José González Rivas.

Ademais deste xantar, contarase con Menús e Racións de produtos gastronómicos derivados do Porco nos restaurantes da vila.

Festa porco celta

ÚLTIMAS

RaizameS, un ‘Encontro da Cultura do Viño da Ribeira Sacra’ en Taboada

RaizameS é un evento innovador e cun formato diferenciador en relación cos eventos do mundo do...

Asemblea xeral da Asociación de Municipios do Camiño de Inverno en Chantada

A Asociación de Municipios do Camiño de Inverno reuniuse este mércores pola mañá na...

O PP de Monforte culpa a Tomé e aos seus “caprichos persoais” da marcha do CRAEGA de Monforte

Antonio Ameijide e Katy Varela consideran que José Tomé despois de ver como o...

Monforte mantén viva a tradición dos maios

O Concello de Monforte de Lemos celebrará unha nova edición do tradicional concurso de...