A organización anima a participar a todas aquelas persoas interesadas en mellorar os seus hábitos alimenticios coa incorporación de “superalimentos” á súa dieta.
Durante hora media, Judith Jacinto, fundadora de Tata e a nutricionista, Tamara Rivas, da Herboristería Milenrama presentarán algúns dos principais superalimentos, as súas propiedades e os seus usos, aplicándoos en receitas ricas e saudables.
Prégase inscrición chamando ao teléfono: 658.664.820, mandando un email a info@tataalimentos.es ou persoalmente na Herboristería Milenrama.
Os superalimentos na nosa dieta
Refírese a alimentos de alta densidade nutricional cunha baixa achega de calorías por porción; a chía ten seis veces máis calcio que o leite ou o Camu- Camu contén ata 60 veces máis vitamina C que as laranxas, son algúns dos datos que reforzan o seu valor na dieta.
A marca chantadina, Tata Alimentos, nace en 2022 co obxectivo de achegar a todos os públicos alimentos naturais con propiedades e beneficios destacados para a saúde. Un proxecto familiar que nace coa idea que aproximar alimentos milenarios de todas as partes do mundo 100% naturais, ecolóxicos, libres de glute e veganos.
Sementes, froitos secos, raíces, especias…produtos naturais con altas propiedades para a saúde, que poden axudar a mellorar a nosa alimentación.