HomesociedadePremio pola contribución á promoción da gastronomía galega ao proxecto de Méndez-Rojo

Premio pola contribución á promoción da gastronomía galega ao proxecto de Méndez-Rojo

Terriña S.L. é a sociedade que representa o proxecto Méndez-Rojo Familia Bodeguera, xunto con Vía Romana Adegas e Viñedos, e foi galardoada co “Premio á empresa que máis contribuíu á promoción da gastronomía galega e dos produtos gastronómicos galegos”.

Publicado o

- Advertisement -

O tribunal do galardón estivo formado por representantes do Concello de Lalín e representantes da Asociación de Amigos da Cociña Galega, do Clube Gastronómico Rías Altas, da Asociación Gastronómica Xantares, dos portavoces de Eurotoques en Galicia e dos representantes da Asociación Nove Grupo Gastronómico.

O director xeral da empresa galardoa, Juan Luis Méndez sinala “Méndez-Rojo é unha homenaxe a Galicia, ás familias traballadoras, á agricultura e ao amor polo viño, un paso máis para acadar un soño. Queremos agradecer ó xurado que pensara en nós como unha empresa que promociona Galicia e os nosos viños no mundo, xa que esa foi e será a esencia da nosa familia adegueira dende os comezos”.

Méndez-Rojo é o legado dunha tradición familiar que comezou no 1940 e que hoxe conta con viños en todas as denominacións de orixe galegas.

 

ÚLTIMAS

Coñece todos os detalles das Festas de San Xoán en Sarria

Sarria comeza a conta atrás para darlle a benvida ao verán coas súas tradicionais...

A Xunta recibe 600 solicitudes de proxectos de desenvolvemento rural para o plan Leader

María José Gómez salientou que se recibiron preto de 600 solicitudes para a posta...

O 23 de xuño abren as Piscinas Municipais do Concello de Chantada

O Concello de Chantada programa para este verán ampliar o servizo da Piscina Municipal,...

Esperta Monforte alza a voz en defensa do Malecón

Desde Esperta Monforte aseguran defender o Malecón como espazo esencial para a cidade, "un...